Profesionalno zatamnjivanje stakala

Sigurnost, estetika i kvalitet sa LLumar folijama

Korak po korak

Naš postupak zatamnjivanja stakala

Naš proces zatamnjivanja stakala je detaljan i precizan, a sve u svrhu postizanja savršenog rezultata.

Konsultacija

Razumemo da je svaki automobil jedinstven, stoga počinjemo s detaljnom konsultacijom kako bismo razumeli specifične potrebe vašeg vozila i vaše želje.

Odabir folije

Koristimo LLumar folije, svetski priznat brend, koji nudi širok spektar opcija zatamnjivanja. Pomagaćemo vam da pronađete pravu nijansu koja odgovara vašem vozilu i zadovoljava vaše potrebe.

Priprema i aplikacija

Naš tim stručnjaka precizno će oblikovati i postaviti foliju na stakla vašeg automobila, osiguravajući savršeno prianjanje bez mehurića ili nabora.

Kontrola kvaliteta

Nakon instalacije, sprovodimo detaljnu kontrolu kvaliteta kako bismo osigurali da je svaki detalj savršen.

Zatamnjivanje stakala i zakon u Republici Srbiji

Poštujemo zakone Republike Srbije kada je u pitanju zatamnjivanje stakala. Prednja bočna stakla mogu biti zatamnjena do 30%, dok prednje vetrobransko staklo ne može biti zatamnjeno. Međutim, na šoferšajbnu se može se ugraditi kameleon folija koja pruža zaštitu od UV zračenja, redukuje prolaz toplote i smanjuje odsjaj sunca. Nakon izvršene usluge, svaki klijent dobija potvrdu da je folija licencirana, a sa tom potvrdom kupac može da uradi atest u AMSS.

Prednosti zatamnjivanja stakala

Zatamnjivanje stakala donosi brojne prednosti. Pored estetike, ovaj proces može poboljšati komfor vožnje, zaštititi unutrašnjost vašeg automobila od štetnih UV zraka, smanjiti toplotu unutar vozila, a ujedno i povećati privatnost.

Kvalitet sa LLumar folijama

Birajući LLumar folije, birate vrhunski kvalitet. Ove folije su izdržljive, otporne na ogrebotine, i nude visok stepen zaštite od sunca. One se savršeno prilagođavaju staklima vašeg automobila, pružajući elegantan izgled bez ugrožavanja vidljivosti.

Vrste LLumar folija za zatamnjivanje stakala

Naša ponuda obuhvata različite tipove LLumar folija kako bismo ispunili sve vaše potrebe:
Novus_AutoGlass_Ikonica

Basic

Ova folija je odličan izbor za one koji tek počinju sa zatamnjivanjem stakala. Pristupačna, a ipak efikasna, Basic folija pruža osnovnu zaštitu od sunca i poboljšava privatnost.
Novus_AutoGlass_Ikonica

Standard

Standard folija nudi napredniju zaštitu. Otpornija je na ogrebotine i pruža bolju kontrolu toplote u odnosu na Basic foliju, čineći je popularnim izborom među našim klijentima.
Novus_AutoGlass_Ikonica

Nanoceramic

Sa ovom folijom, ulazimo u teritoriju visokotehnoloških rešenja. Nanoceramic folija koristi nano-tehnologiju za superiornu kontrolu toplote, blokirajući većinu infracrvenih zraka dok održava kristalno čistu vidljivost.
Novus_AutoGlass_Ikonica

Nanoceramic Plus

U odnosu na regularnu Nanoceramic foliju, Plus verzija nudi još bolju zaštitu. Sa većim postotkom blokiranih infracrvenih zraka, ova folija će vašem automobilu pružiti maksimalnu zaštitu od sunčeve toplote.
Novus_AutoGlass_Ikonica

Nanoceramic Lux

Na vrhu naše ponude nalazi se Nanoceramic Lux. Ova vrhunska folija pruža najbolju moguću kontrolu toplote, blokirajući gotovo sve infracrvene zrake. Uz to, ima odlične anti-glare karakteristike, smanjujući odbljeske i čineći vožnju još udobnijom.
Bez obzira na vaš izbor, svaka LLumar folija pruža izuzetan kvalitet i dugotrajnost. Naš tim stručnjaka je tu da vam pomogne da pronađete najbolju opciju za vaš automobil.

Odnos prema poslu na prvom mestu

Već 25 godina insistiramo na najvišem nivou pružanja usluga i kvalitetu opreme koju ugrađujemo, kao i kvalitetu alat akoje koristimo. Želimo da budemo sigurni da smo dali maksimum i budemo odgovorni prema klijentima, njihovoj sigurnosti, bezbednosti i poverenju koje smo dobili. Zbog toga se trudimo da na svaki način izađemo u susret i olakšamo svakom klijentu da sebi omogući ugradnju auto stakla na način koji će doprineti kvalitetu i sigurnosti vožnje.

Novus_AutoGlass_Ikonica

Doživotna garancija

Novus Autoglass je jedina kompanija koja daje doživotnu garanciju na kvalitet auto stakla i kvalitet usluge zamene stakala.
Novus_AutoGlass_Ikonica

Više načina plaćanja

Svesni smo da do nas nekada dolazite iz nužde. Omogućili smo više načina plaćanja kako biste uvek mogli da odabere najlakši.
Novus_AutoGlass_Ikonica

Zakažite termin

Pošaljite nam upit i obezbedićemo vam kvalitetnu i pouzadanu uslugu u najkraćem roku. Pišite nam već danas.