Zamena auto stakla

Vaš Prvi Izbor za Sigurnost na Putu

Svi znamo koliko je bezbednost na putu važna. Ključnu ulogu u očuvanju bezbednosti igraju auto stakla, a posebno šoferšajbna. Bilo da su u pitanju ogrebotine, pukotine ili veće štete, zamena auto stakla je neophodna kako biste osigurali nesmetanu vidljivost i sigurnost.

Ugradnja Auto Stakala - Kako Funkcioniše?

Naš stručni tim za ugradnju auto stakala je tu da vam pruži brzu i profesionalnu uslugu. Postupak započinjemo detaljnim pregledom stakla kako bismo procenili stepen oštećenja. Nakon što utvrdimo da je zamena stakla na automobilu neophodna, pristupamo demontaži oštećenog stakla i pripremi za novu ugradnju.

Zamena Šoferšajbne - Kada je Potrebna?

Zamena šoferšajbne se preporučuje kada je staklo oštećeno do te mere da reparacija nije moguća. Ukoliko primetite pukotine koje se šire, ili ogrebotine koje ometaju vidljivost, vreme je za zamenu šoferšajbne.

Dok je na prednjem vetrobranskom staklu moguće uraditi reparaciju, na zadnjem staklu to nije opcija. Zadnji vetrobra se uvek menja u potpunosti a postupak je veoma sličan kao i kod zamene šoferšajbne. U oba slučaja postupak je sledeći:

  • Najpre ćemo kompletno zaštiti unutrašnost vozila
  • Detaljno ćemo očistiti ostatke stakla i lepka
  • Bezbedićemo kvalitet ugradnje nanošenjem prajmera
  • Potom se nanosi lepak na ivice novog stakla
  • Ugradnja novog stakla
  • Na kraju ćemo sprovesti proveru i čićenje

Kvalitet i Sigurnost su Naš Prioritet

Naša kompanija koristi samo najkvalitetnija auto stakla koja zadovoljavaju sve industrijske standarde. Osim toga, naš stručni tim je obučen da pruži najbolju uslugu zamene stakla na autu, obezbeđujući tako vašu sigurnost na putu.

Zakazivanje Usluge

Ukoliko su vam potrebne naše usluge, možete nas kontaktirati telefonom ili putem našeg sajta. Nudimo fleksibilnost termina, brz odziv i povoljne cene.

Zamena auto stakla ne mora biti mukotrpan proces. Sa našim stručnjacima, bićete ponovo na putu u najkraćem mogućem roku.

Odnos prema poslu na prvom mestu

Već 25 godina insistiramo na najvišem nivou pružanja usluga i kvalitetu opreme koju ugrađujemo, kao i kvalitetu alat akoje koristimo. Želimo da budemo sigurni da smo dali maksimum i budemo odgovorni prema klijentima, njihovoj sigurnosti, bezbednosti i poverenju koje smo dobili. Zbog toga se trudimo da na svaki način izađemo u susret i olakšamo svakom klijentu da sebi omogući ugradnju auto stakla na način koji će doprineti kvalitetu i sigurnosti vožnje.

Novus_AutoGlass_Ikonica

Doživotna garancija

Novus Autoglass je jedina kompanija koja daje doživotnu garanciju na kvalitet auto stakla i kvalitet usluge zamene stakala.
Novus_AutoGlass_Ikonica

Više načina plaćanja

Svesni smo da do nas nekada dolazite iz nužde. Omogućili smo više načina plaćanja kako biste uvek mogli da odabere najlakši.
Novus_AutoGlass_Ikonica

Zakažite termin

Pošaljite nam upit i obezbedićemo vam kvalitetnu i pouzadanu uslugu u najkraćem roku. Pišite nam već danas.